Volg ons

ook op:

 

Lees hier de

laatste Snikke

 

 

Odoorner Luchtvaart Club

 

De Odoorner Luchtvaart Club, kortweg de OLC genoemd, is een modelvliegvereniging die in 1971 is opgericht en bestaat uit ongeveer 85 leden waarvan de leeftijden uiteen lopen van 8 tot 85 jaar. Daarnaast zijn er ook nog een tiental donateurs.

Veel van de leden vliegen met eigen gebouwde toestellen, hoewel het aantal ARF-toestellen (allmost ready to fly/bijna klaar om te vliegen) ook steeds vaker te zien zijn. Een aantal leden vliegen mee op wedstrijdniveau in verschillende zweef- en kunstvluchtklassen. Er wordt vooral in het weekend veel gevlogen. Maar in de zomermaanden wordt het veld ook 's avonds bijna altijd wel bezocht door een aantal vliegers.

 

 

Het vliegveld is van alle gemakken voorzien. Er is een eigen clubgebouw op het veld met alle sanitaire voorzieningen en waar het ook 's winters gezellig vertoeven is. Daar worden in de wintermaanden ook de clubavonden gehouden. Op deze avonden worden allerlei thema's met betrekking tot het modelvliegen behandeld en in de afgelopen jaren hebben we ook verschillende bouwprojecten in clubverband gehouden. Het onderhoud aan het veld en clubgebouw wordt door de leden zelf gedaan.

 

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.flyolc.nl


Nevenpagina’s:

 - culturele ver. MIK
 - St. Ver.gebouw O’veen
 - Plaatselijk Belang
 - IJsvereniging Odoornerveen
 - HTMG Odoornerveen